Üdvözöljük a Schoco Bon és a Csoki Savaria Édesség Nagykereskedések honlapján!

A Schoco Bon Édesség Nagykereskedés 1994-ben alapított magyar magántulajdonban lévő vállalkozás.

Az egykor 1 fővel induló pápai nagykereskedés pécsi, szombathelyi és szolnoki kereskedő egységeivel kiegészülve, Magyarországot teljes egészében lefedő,  22 főből álló képviselői  hálózattal,  közel 40 gépjárművel, napjainkra több mint 5000 nm-en, közel 5000 raklap tároló kapacitással, teljes  logisztikai háttérrel és 100 főt meghaladó apparátussal áll partnerei rendelkezésére.

Közvetlen értékesítési rendszerünkkel 4000 kiskereskedelmi egységet szolgálunk ki négy telephelyünkről. 150 nagykereskedelmi partnerünkön keresztül további 7 000 partnerhez  juttatjuk el termékeinket a tradicionális piacon, Magyarország egész területén.  Partnereink között szerepelnek a  magyar hálózatok (CBA, COOP, Reál) , az 1 eur hálózatok, (One Euro market, Goods-market, Eco-family) a Magyar Posta (több mint 1000 posta-shop), és a multi hálózatok közül az Auchan és a Metro.

Cégünk profilja: élelmiszer és édesipari késztermékek importálása-exportálása, saját márkás termékek, valamint egyéb édesipari termékek forgalmazása. Beszállítóink körét úgy alakítottuk és alakítjuk ki folyamatosan, hogy mind a termékminőség, mind a megbízhatóság, rugalmasság követelményeinek megfeleljenek a kedvező ár/érték arány garantálása mellett.

A Schoco Bon Édesség Nagykereskedés célja, hogy partnereink elégedettek legyenek választékunkkal.  Ennek szellemében építettük ki nemzetközi kapcsolatainkat. Németország, Ausztria, Bulgária, Lengyelország, Csehország Törökország, Bosznia-Hercegovina és Kolumbiából származó import termékeink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Közvetlen forgalmazóként arra törekszünk, hogy  termékeink értékesítése a lehető legelőnyösebb árakon történjen Magyarországon, illetve a környező országokban.

Átgondolt üzletfilozófiánknak, megfelelő marketing tevékenységeinknek köszönhetően a fogyasztók számára is közkedvelt, mára már több közismert terméket sikerrel vezettünk be a magyar piacra , úgy mint a  DAMLA cukorkák , a   HYPER  ostyák, PIN-POP , YOGUETA nyalókák, a  GOOFREE-k , KARUZO-k stb..

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy akár a magas szintű igényekkel rendelkező, akár az alacsonyabb árfekvést kereső fogyasztók  is megtalálják kínálatunkban az elvárásaiknak megfelelő termékeket. A korrekt, hosszú távú együttműködésre helyezzük a hangsúlyt. A széles árukínálat biztosítását, munkatársaink készséges hozzáállását, illetve a gyors és rugalmas áruellátást tartjuk szem előtt.

Célunk, hogy bemutatkozónkkal az Ön érdeklődését is felkeltsük import termékeink iránt, amelyek remélhetőleg, mind a minőség, mind az eladhatóság tekintetében elnyerik tetszését.